Arkiv


Föreningen för Uddevalla Open Parasport har varit på Skansens Gård för en aktivitetsdag och tagit sig ut på både skogs- och vattenvägar.

Peptita, eller Pippi som vi kallade henne, har jobbat i ridskolan i nästan tre år och varit mångas favorit. Hon har alltid haft lite bekymmer med rinnande ögon och på den senaste tiden har det blivit värre. För ett tag sedan blev hon diagnosticerad med "uveit" som är en ögonsjukdom, men när hon inte blev bättre efter behandling fick hon...

Ior är en liten mörkbrun ponny som nyligen flyttat till ridskolan. Välkommen säger vi och hoppas på att han ska trivas!

Vår ridskoleponny Bagheera har nu efter många år i ridskolan gått i pension. Han har flyttat till ett stall som har lugnare dagar på schemat. Ett stort tack till Bagheera som lärt både små och stora barn att rida!

Påskhoppningen genomfördes i strålande solsken med många duktiga ekipage. Utöver tävlingen hölls även årsmötet där vi gick igenom ridklubbens 2018, samt presenterade planerna för 2019.

Dagen avslutades med prisutdelning där klassernas vinnare var:
Ponny låga hinder: Delad 1:a: Hanna Tollernäs - Grynet, Astrid Wunsch - Elvis (fick även pris för bästa...

Den 26 januari anlände våra nya ponnyer som köpts in från Irland. Från vänster: Snowy Star sto 9 år, Clogheen Gin II sto 6år "Ellie", Imagine Pinapple sto 6år " Irma".

Återigen hade vi tur med vädret! Efter traditionsenlig skål till häst för jaktens skyddshelgon Sankt Hubertus bar det ut i terrängen med Emelie som "Master". Vid "Tally-ho" startade letandet efter rävsvansen som var gömd i det höga gräset. Arne var snabbast, och blev härmed utsedd till "Årets Hubertus".