Ungdomssektion

Under årsmötet för 2019 valdes tre ungdomar ut till att vara ridklubbens ungdomsstyrelse. Deras jobb är att vara med och representera synpunkter och förslag från klubbens barn och ungdomar, samt komma med förslag på nya roliga aktiviteter och tävlingar. Maila in förslag till skansensgardsungdomssektion@gmail.com

Sara Ericsson

Elin Blom

Hej hej! Sara här. Jag har ridit på Skansen de senaste åtta åren. Just nu rider jag inte på ridskolan, men ni hittar mig som stallvärd på lördagar samt under tävlingar och andra aktiviteter. Utöver det går jag häst-linjen på Nuntorpsgymnasiet. Av ridskolehästarna är min favorit Dökkvi, islandshästen som ni också ser på bilden. Vi ses!

Tjena! Mitt namn är Elin och jag har ridit på Skansens ridskola i sju år. Jag rider lektion på måndagar samt hjälper till på lördagar och under andra aktiviteter. Resten av dagarna går jag i skolan och tar hand om min medryttarhäst. Min favorithäst på ridskolan är Gjöf. Ha det gott!

Josefin Wedholm

Halloj! Josefin är mitt namn men ni får gärna kalla mig Jossan. Jag har ridit i tretton år och är inne på mitt tolfte år på Skansen! På måndagar rider jag lektion och hjälper även till på andra aktiviteter. Utanför Skansen har jag en medryttarhäst samt pluggar till hästskötare genom lärlingsutbildning. Saga är min favorit av ridskolehästarna, men tycker om de flesta. Ses i stallet!